skip to Main Content
+40786.218.431 contact@autismus.ro
centru-terapeutic-autismus

Despre noi

Știți că în multe orașe nu există nici măcar un centru unde să poți lăsa un copil cu autism peste noapte? Știți că și acolo unde există, prețurile sunt extrem de mari și inaccesibile pentru o familie obișnuită.

Visul nostru este să înființăm un astfel de centru, care va funcționa ca centru de zi în principal dar care va oferi și posibilitatea de a rămâne pentru o perioadă de timp. Un centru unde copiii vor avea parte de terapii, de ateliere și nu în ultimul rând de iubire.

De asemenea, in cadrul centrului se vor oferi terapii pentru părinți sau pentru alte persoane care se ocupă de copii diagnosticați cu autism și nu numai. Să nu uităm că părinții sunt oameni, că ajung la epuizare fizică și psihică, să nu uităm că în multe cazuri dispar prietenii, rudele; să nu uităm că și ei au un rol important în recuperarea copilului și au nevoie de ajutor.

Este un drum lung, un drum pe care îl voi parcurge cu toată dăruirea pentru că la final zâmbetul de chipul copiilor va fi cea mai mare răsplată pe care o poate primi un om….

Datorită împărțirii demografice a județului locația va fi în Tg – Jiu sau la cel mult 10 km de oraș, astfel încât să fie accesibil tuturor.

Ce implică acest proiect?

Un teren care să dispună de canalizare, apă curentă, gaz și electricitate.

Construcția propriu zisă : camere de terapie, camere de integrare senorială, bucătărie, băi, dormitoare, mobilier, materiale didactice și lista continuă.

Dacă terenul permite, unul dintre obiective este înființarea unui centru de echinoterapie.

Ce am în prezent din tot ceea am scris? Nimic….. în schimb am dăruire, am încredere în oameni că ne vor susține, am cunoștințele necesare, am determinare, am dorința de a schimba, am puterea de a lupta și de a mă ridica de fiecare dată. Nu am înființat această asociație doar pentru Anastasia, am înființat-o pentru toți copiii, pentru părinți, pentru oameni.

Pentru a ajuta acest vis să devină realitate vă invit să vizitați secțiunea EVENIMENTE pentru a fi la curent cu cele mai noi programe pe care le oferim, având ca scop strângerea de fonduri pentru Centrul IUBIREA ÎNVINGE AUTISMUL.

Back To Top